Mobirise

Title with Ambientul meu

ARANJAMENTE FLORI USCATE
PE SUPORT DE LEMN

Realizam aranjamente florale unicat din plante uscate, elemente naturale si lemn.

Confectionam manual flori, fluturi si pomi din lemn, pe care ii uscam foarte bine, ii slefuit, lacuim si vopsim in orice culoare dorita.

In acest fel, lemnul nu mucegaieste si nu zgarie suprafetele pe care este asezat.

Aranjamentele sunt realizate pe suport de lemn si pot fi dispuse direct pe podea sau pe mobila.

Aranjamentele pot fi realizate in orice dimensiune, de la mici aranjamente de masa pana la aranjamente de dimensiuni mari, pentru evenimente si spatii publice.

Ramai aproape de natura!

CREAZA ARANJAMENTUL TAU UNIC!

In functie de culoarea incaperii sau a mobilerului dumneavoastra, aranjamentele noastre pot fi realizate in mod personalizat, atat ca forma si culoare cat si ca dimensiune si elemente utilizate.

Aranjamentele noastre sunt foarte rezistente in timp, potrivite pentru decorarea oricarui spatiu din locuinta sau biroul dumneavoastra si nu necesita conditii speciale pentru intretinere.

CONDITII SPECIALE

Pentru comenzi in volume mari pentru realizarea de aranjamente din flori de lemn si plante uscate (spre exemplu: aranjamente pentru decorarea hotelurilor si pensiunilor, restaurantelor, sediilor de firma, aranjamente pentru evenimente, aranjamente pentru distributie si comercializare in magazine specializate) oferim conditii speciale si preturi de producator.

AFLA MAI MULT!

Mai multe imagini cu proiectele noastre pe
Facebook/Ambientulmeu.ro